sreda, 21. oktobar 2020.

Predstojećeg vikenda sajam posvećen fitnesu

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, učesnik i suorganizator manifestacija BELFIS 2020. i Desetog evropskog fitnes kongresa, u okviru ovih manifestacija organizuje trku „Business run”. Najveći fitnes događaj u regionu – sajam BELFIS, koji već tri godine unazad okuplja celu fitnes zajednicu, ove godine biće održan u nešto izmenjenom obliku usled situacije sa kovidom-19.

U Hali 4 Beogradskog sajma, 23. i 24. oktobra, uz poštovanje svih propisanih mera, održaće se predavanja, radionice, trka, a u izlagačkom delu biće predstavljeni noviteti iz sveta fitnesa.

Deseti evropski fitnes kongres na kojem će tema biti „Fitnes i prevencija – odgovor na zdravstvene izazove” okupiće brojne predavače i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše u petak, 23. oktobra, s početkom u 10 časova. U subotu, 24. oktobra biće održana predavanja ljudi iz struke, kao i okrugli sto pod nazivom „Fitnes u doba korone – pravci razvoja” s početkom u 14 časova. BELFIS 2020. je rezultat želje organizatora da pruži podršku fitnesu i rekreaciji u ovim specifičnim okolnostima za čitavu zemlju i svet.

Zahvaljujući organizatorima, Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije i Savezu za rekreaciju i fitnes Beograda, te pokroviteljstvu Ministarstva omladine i sporta i Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, kao i kompanijama i pojedincima koji su prepoznali značaj BELFIS- a, Beograd će i ovog oktobra još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.

Broj mesta za Deseti evropski fitnes kongres je ograničen, pa je neophodna prijava na imejl: office@srfs.org.rs.

Trka „Business run”, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, ove godine će biti održana u subotu, 24. oktobra, na parkingu ispred Hale 4 Beogradskog sajma, s početkom u 12 časova. Kako je trka u redovnim okolnostima namenjena, na prvom mestu, zaposlenim ljudima i ima za cilj podizanje svesti o značaju redovnog bavljenja rekreacijom za populaciju koja se nosi sa mnogim pritiscima i stresom, manifestacija BELFIS bila je idealna prilika da se u ovim okolnostima trka realizuje u najpribližnijem svom značenju i nameni. Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na: office@srfs.org.rs.